 |
 |
|
 |
 |
|
 |
Regnbueørred pate` med fyld
Som mange nok har prøvet kan der være en "mudder smag " i mange P&T fisk. Så derfor kommer der her en opskrift fra kokken Bent Hansen, som garanterer at det ingen smag af mudder er i denne ret.
Ørreden renses, befries for ben og skind, og køres igennem kødmaskinen.
Ingridienser: 1,5 kg ørredfars, 3-4 æg, 1 liter piskefløde, salt og peber, fint hakket dild. Alt dette blendes af 2 omgange i en skål. Kommes herefter i smurte 500 grams forme og bager i ca. 40-50 minutter ved 150 grader i vandbad. Husk at ovnen skal være varm! Der bliver en del ud af 1,5 kilo ørred, så den pate`, der ikke bliver spist, kan nedfryses til senere brug - for eksempel pålæg.
TIP! Farsen kan desuden tilsættes spinat, broccoli, muslinger eller rejer som ekstra fyld.
🙂🙂Her er plads til dine opskrifter!!!
|
|
|
 |