Madopskrifter
Regnbueørred pate` med fyld

Som mange nok har prøvet kan der være en "mudder smag " i mange P&T fisk.
Så derfor kommer der her en opskrift fra kokken Bent Hansen, som garanterer at det ingen smag af mudder er i denne ret.

Ørreden renses, befries for ben og skind, og køres igennem kødmaskinen.

Ingridienser:
1,5 kg ørredfars, 3-4 æg, 1 liter piskefløde, salt og peber, fint hakket dild. Alt dette blendes af 2 omgange i en skål. Kommes herefter i smurte 500 grams forme og bager i ca. 40-50 minutter ved 150 grader i vandbad. Husk at ovnen skal være varm! Der bliver en del ud af 1,5 kilo ørred, så den pate`, der ikke bliver spist, kan nedfryses til senere brug - for eksempel pålæg.

TIP!
Farsen kan desuden tilsættes spinat, broccoli, muslinger eller rejer som ekstra fyld.


Her er plads til dine opskrifter!!!


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.05 | 15:18
Ørredfonden Kaløvig har modtaget 4
17.03 | 11:32
Aktivitets kalender har modtaget 6
28.08 | 12:17
Gratis fiskeri m.m har modtaget 5
01.04 | 09:19
Hotspots ved Kaløvig har modtaget 3
Du kan lide denne side